Eten wat de pot schaft: In de Chinese Geneeswijze wordt van oudsher veel aandacht besteed aan de energetische werking van voedingsmiddelen en de uitwerking daarvan op het individu. Ook is de manier van bereiden van invloed op het verteringsproces en dus op de energiehuishouding in het lichaam. Laat je voeding je medicijn zijn.
De verzorgde maaltijden (3 gangen) zullen (zoveel mogelijk) biologisch, vegetarisch en melkvrij zijn. Er is plaats voor maximaal 10 personen per keer.
Ben je alleen of met z’n tweeën en vind je het gezellig om een voedzame maaltijd te nuttigen in goed gezelschap? Heb je behoefte aan verbinding en interactie met “nieuwe” mensen? Ga dan de uitdaging aan en schrijf je hier in om met ons mee te eten.
Menu voor april: - preisoep - aubergineschotel met Indonesische rijst - gepofte bataat
Menu voor maart: - pompoenroast met linzen en biet - Indonesische spruiten - naakte haverpilav
Menu voor november: - bladerdeegpakketje met groente, feta & munt - warme bloemkoolsalade met zeekraal - appel-perencrumble
Menu voor oktober: - bataatsoep met waterkers en cashewnoten - tabouléschotel & gebakken sla - dadelballetjes